Royal Mobil je preduzeće koje se bavi prodajom opreme za mobilne telefone i mobilnih telefona svih brendova. Ugled, poverenje i lojalnost koju smo stekli kod naših klijenata nas čini jedinstvenim na tržištu. Ta tradicija postoji od 2002. godine, kada je firma i osnovana.

Nastojimo da sa našim kupcima, pored ponude proizvoda i usluga koje će zadovoljiti nijihove potrebe, ostvarimo dugoročnu saradnju. Takođe verujemo da su odnosi zasnovani na poverenju ključni za uspešnu i dugoročnu saradnju. Trudimo se da idemo u korak sa inovacijama u oblasti tehnologije i telekomunikacija.

Negovanjem porodičnog duha i stvaranjem prijateljskih odnosa, želimo da naše ime bude sinonim za pouzdanost i kvalitet u poslovanju. Vrednost Royal Mobil-a ne zavisi samo od kvaliteta naših usluga već i od odnosa zaposlenih prema krajnjim korisnicima. Veliku pažnju posvećujemo poslovnoj etici, kako u svakodnevnom poslovanju prema krajnim kupcima, tako i u odnosu prema zaposlenima.

Royal Mobil D.O.O. vrši delatnost trgovine na malo, šifra delatnosti je 4743. 

Matični broj: 21126837

PIB: 109107470

Registrovana mejl adresa: info@royalmobil.rs

 

 
 
 
 

 

 
 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing