O nama - royalmobil

O nama

Royal Mobil je preduzeće koje se bavi prodajom opreme za mobilne telefone i mobilnih telefona svih brendova. Ugled, poverenje i lojalnost koju smo stekli kod naših klijenata nas čini jedinstvenim na tržištu. Ta tradicija postoji od 2002. godine, kada je firma i osnovana.

Nastojimo da sa našim kupcima, pored ponude proizvoda i usluga koje će zadovoljiti nijihove potrebe, ostvarimo dugoročnu saradnju. Takođe verujemo da su odnosi zasnovani na poverenju ključni za uspešnu i dugoročnu saradnju. Trudimo se da idemo u korak sa inovacijama u oblasti tehnologije i telekomunikacija.

Negovanjem porodičnog duha i stvaranjem prijateljskih odnosa, želimo da naše ime bude sinonim za pouzdanost i kvalitet u poslovanju. Vrednost Royal Mobil-a ne zavisi samo od kvaliteta naših usluga već i od odnosa zaposlenih prema krajnjim korisnicima. Veliku pažnju posvećujemo poslovnoj etici, kako u svakodnevnom poslovanju prema krajnim kupcima, tako i u odnosu prema zaposlenima.Ponuda 

Nudimo vam veliki izbor aktuelnih modela mobilnih telefona i dodatne opreme po veoma realnim i pristupačnim cenama. Posetite nas ili nas pozovite da se uverite u sve ovde navedeno. U okviru naše firme možete nabaviti niz proizvoda koji nisu uvek dostupni na našem tržištu, a koje odlikuje ORIGINALNOST i TEHNIČKA ISPRAVNOST. Naš trenutni asortiman možete pronaći na početnoj stranici ove web aplikacije.Narudžbine 

Napominjemo da svu robu možete naručiti putem našeg online shopa, dolaskom lično na adresu, telefonom, putem SMS-a ili Email-a, a ista će Vam biti dostavljena uglavnom u najdužem periodu od 48h na kućnu (željenu) adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe.
Prijavite se na newsletter