O nama

Royal Mobil je preduzeće koja se bavi prodajom mobilnih telefona svih brendova. Osnovani smo 2002 godine i u godinama iza nas stekli smo ugled, poverenje i lojalnost svojih klijenata.
Našim kupcima nudimo efektivno rešenje za nijihove potrebe, da u momentu širenja telekomunikacione i IT industrije idu u korak sa vremenom i prate trend razvoja u ovoj oblasti.

Ponuda

Royal Mobile Nudimo vam veliki izbor aktuelnih modela mobilnih telefona i dodatne opreme po veoma realnim i pristupačnim cenama. Posetite nas ili nas pozovite da se uverite u sve ovde navedeno. U okviru naše firme možete nabaviti niz proizvoda koji nisu uvek dostupni na našem tržištu, a koje odlikuje ORIGINALNOST i TEHNIČKA ISPRAVNOST. Naš trenutni asortiman možete pronaći na početnoj stranici ove web aplikacije.

Narudžbine

Royal Mobile Napominjemo da svu robu možete naručiti lično, telefonom, putem SMS-a ili Email-a, pri čemu je formiranje cena moguće shodno količini naručene robe, a ista će Vam biti dostavljena uglavnom u najdužem periodu od 48h na kućnu (željenu) adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe.